Kläder, Skor, Klänningar & Stövlar | Mode Online Rea

Kläder, Skor, Klänningar & Stövlar
 

Kategorier

Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

leverans

Ta emot internationella order ta 4-8 dagar. Generellt är den totala bearbetningstiden och transporten lika med den totala leveranstiden. Behandlingstiden varierar generellt från 24 timmar till 2 dagar. Behandlingstiden inkluderar mottagning av din order, överföring av information till lämplig lagring, packning och leverans av produkten till. Efter avslutad behandling börjar frisättningen. Leveranstiden är kurirens transiteringstid från lageret till din leveransadress.

Internationell leverans

Vi erbjuder expressleverans med kartongen och bekräftar försäkringsspårning. Det tar vanligtvis 4-8 arbetsdagar för leverans. 24-48 övertidsbehandlingstid och kan ta upp till 48 extra timmar om vi behöver kontakta betalningsverksamheten för verifikation av kreditkortet.

Vi kommer inte att vara ansvariga för att ta ut varje lands uppgifter. Vi tar full pris frakt för alla avkastningar och internationell handel. För paket som inte hämtats eller returneras på grund av ofullständig adress, kommer de faktiska fraktkostnaderna att dras från bidraget.

Om din beställning inte kommer i tid, kan det hända att förseningar beror på att betalningen är anpassad till ditt land. Tveka inte att maila oss för att hjälpa dig att hitta ditt paket när som helst.

Leveransspårning

Orderspårning finns på sidan Mitt konto eller skicka en länkspårning med spårningsnumret via e-post när beställningen levererades. Om din beställning är försenad måste du beakta följande punkter: Leverans sker endast på vardagar, måndag till fredag.

Några parter som transportörerna inte samlar in eller transporterar.

Vänligen kontakta oss för ytterligare hjälp.

Returpolicy

Vi strävar efter att sälja produkter av hög kvalitet, vi hoppas att du kommer att tycka om att använda, men vi vet också att det av en eller annan anledning kan vara en tid när du behöver byta ut eller returnera något du har köpt. Var noga med att kontrollera dina föremål noga innan du använder eller installerar dem. Vi rekommenderar också att du håller ditt kvitto nummer eller order, som finns i orderbekräftelsen och leverans av paketet, vilket kan krävas som ett inköpsbevis vid eventuella problem efter försäljningen.

Om jag ändrar mig ...

Defekta saker

Föremål kommer att kontrolleras av vårt team av produktbedömningar och om produkten anses vara defekt på grund av felaktigt utförande eller material, kommer vår hemsida att återbetala eller ersätta utan fraktkostnader. Om det inte är defekt, kommer det inte att kvalificeras för utbyte eller återbetalning vid denna typ av retur.

byta

Alla internationella avkastningar måste returneras inom 30 dagar från mottagandet av order. Fraktkostnader för internationell utbyte debiteras kunden (om felet orsakades av oss). Alla skatter, avgifter eller skatter som ska betalas för returprodukter är ensam ansvar för kunden.

instruktioner för att returnera

Följ anvisningarna nedan för att returnera ett objekt:

Vänligen skicka ett e-postmeddelande för att ange orsaken till avkastningen först, vår supportpersonal tillhandahåller leveransadressen.

Var försiktig när du packar upp och packar dina produkter.

Fäst ett papper med följande information:

Vårt namn beställs på vår hemsida.

Beställningsnummer

Ange anledningen till att du returnerar objektet

Den e-postadress som beställts på vår hemsida.

Vänligen sätt denna papper och utrustningen som ska returneras i ett paket och maila till oss. Ange spårningsnumret när du skickat dem tillbaka. Vi är inte ansvariga för retur av varor som går förlorade vid transitering. Om du är intresserad rekommenderar vi att du skickar varorna med registrerat brev och behåller bevis på inlägg.

Så här löser du problemet

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss. Vi behandlar din förfrågan eller klagomål för att svara så snabbt som möjligt.

Back
Copyright © 2019 www.lincstclair.se. All Rights Reserved.

Mode Online Rea, Herrskor, Damskor, Herrkläder, Damkläder, Klänningar, Stövlar